0726 000 438/0736 787 409  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze PRIMA Ceara epilat traditionala DISCURI Naturala(galben)

  • Poze PRIMA Ceara epilat traditionala DISCURI Naturala(galben)
  • Poze PRIMA Ceara epilat traditionala DISCURI Naturala(galben)
  • Poze PRIMA Ceara epilat traditionala DISCURI Naturala(galben)
 
 
Pin It


PRIMA Ceara epilat traditionala DISCURI Naturala(galben)

Cod Produs: 1520-GLB

Pret: 50,02 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare,costul transportului va fi platit de catre client

Ceara profesionala pentru epilat, fara coloranti, usor de intins

Mod de ambalare : 1 punga 1kg

Ceara profesionala pentru epilat, fara coloranti, usor de intins ce se foloseste pe toate zonele corpului, putand fi indeparata cu usurinta. Prezinta proprietati excelente: punct de topire de 35-40°C, temperatura de operare de 50-55°C, textura moale si elastica, garanteaza o piele catifelata si fina. Este ideala pentru saloanele/ centrele de infrumusetare putand fi utilizata timp indelungat fara alterarea caracteristicilor.

Mod de utilizare:

Incalziti ceara intr-un incalzitor de ceara
Continuati incalzirea pana cand ceara se topeste complet si capata o consistenta cremoasa uniforma
Inainte de a incepe depilarea, verificati temperatura cerii aplicand cu spatula o mica cantitate pe partea interioara a incheieturii mainii
Luati ceara cu spatula de lemn de unica folosinta si intindeti-o in strat subtire si uniform in sensul cresterii parului
Pentru a apuca mai usor fasia de ceara in momentul smulgerii lasati capatul mai gros
Lasati ceara sa se raceasca, ridicati usor capatul fasiei de ceara si smulgeti rapid si cu forta in sensul opus cresterii firului de par
La sfarsitul aplicati un produs dupa depilare specific pentru indepartarea eventualele reziduuri de ceara si a lasa pielea curata si moale

 


Detalii produs


Categorie: Ceara Epilat

Greutate produs: 1 kg.

Producator: PRIMA

Cod produs (SKU): 1520-GLB


comments powered by Disqus