Cauți produse la un preț avantajos și de calitate? Ai ajuns unde trebuie!

Cine suntem și cu ce ne ocupăm?

Ne numim Health Medical Tehnology şi suntem o firmă  nouă care a luat naştere în anul 2014.Deşi abia am luat contact piaţa,  suntem o echipă care pune pune accent pe oferirea serviciilor de calitate şi venim în întâmpinarea clienţilor cu preţuri foarte mici, standarte de calitate şi timp de livrare.

Venim în întâmpinarea clientilor cu soluţii eficiante şi viabile prin completarea gamei noastre complete de produse.Toate acestea au ca scop multumirea clientilor nostri prin eficentizarea si sustinerea continuă a produsului de calitate.

Ce produse oferim?

Oferim  soluţii complete de curăţenie şi igienă pentru persoanele juridice: spaţii birouri, restaurante,hoteluri, cabinete medicale, spaţii comerciale, spaţii industriale, saloane de infrumusetare,cabinete stomatologice,echipamente de protectie.

 Gama noastră de produse este variată și completă de produse adaptată pieței de curățenie profesională, pentru fiecare segment în parte: HoReCa, prestatori de servicii de curățenie, industrie, instituțional și sănatate.

 Misiune?
Sa devenim partenerul de incredere pe piața produselor de curățenie profesionale oferind soluții eficiente.

Obiective?
Să definim portofoliul de produse și servicii pentru nevoile specifice ale clienților.
Să avem relația optimă calitate/preț pentru produsele și serviciile oferite clienților.
Să menținem o directa relație în comunicarea cu clienții noștri.