Produsele comandate sunt livrate pe tot teritoriul României de către, compania de curierat  Courier , direct la dumneavoastră acasă sau la adresa menţionată în cadrul comenzii efectuate.

Cat ma costa livrarea produselor?

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei în limita a 15kg, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit si vor fi livrate prin  Courier.

Livrarea gratuita se efectueaza in toate localitatile din Romania si nu se percep taxe pe kilometrii suplimentari indiferent de localitatea de destinatie.

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 lei livrate de firme de curierat în zona de acoperire a acestora, taxarea expedițiilor se face din kilogram în kilogram – există un tarif standard pentru primul kilogram, la care se adaugă o taxă fixă pentru fiecare kilogram adițional.

Cum mi se livreaza produsele?

Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat rapid  Courier, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia.
Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.
Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra accesati acest LINK si introduceti codul AWB-ului dumneavoastra.

Cat timp dureaza livrarea produselor?

Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil.
Livrarea mărfii se efectuează în termen de 2-10 zile lucrătoare din momentul primirii confirmari comenzii , cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării.
In zilele de Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se livreaza comenzi

Cand mi se livreaza produsele?

Livrarile se fac de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 18:00.
Inainte de efectuarea livrarii veti fi instiintat telefonic/sms de unul din curierii  Courie pentru a confirma adresa de livrare.
Daca in acest timp nu sunteti la adresa la care ati cerut livrarea, puteti cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specificati un interval orar in care sunteti la adresa la care ati cerut livrarea in momentul inregistrarii comenzii.

Retur produse:

Conform reglementarilor in vigoare, un produs poate fi returnat. Cumparatorul are dreptul de a returna un produs fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Pentru returnare este obligatorie pastrarea integritatii ambalajelor, respectiv a produselor. Clientul va primi inapoi contravaloarea produsului/produselor, dar va suporta pe cheltuiala proprie costurile de returnare.

Anularea comenzii:

Comanda poate fi anulata in termen de 24 de ore din momentul depunerii acesteia. Pentru a anula comanda te rugam se ne contactezi specificand codul comenzii tale. Noi vom anula comanda fara nici o alta intrebare.